skip to main
|
skip to sidebar
söndag 15 augusti 2010
Ny raviolifyllning
Kvällens fyllning: ricotta, parmesan, finhackad prosciutto, salt, peppar och lite basilika. Gott-gotti-gott-gott.
Se raviloiinstruktioner i
tidigare inlägg
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om mig
Fia
Visa hela min profil
Bloggarkiv
►
2011
(10)
►
juni
(3)
►
april
(2)
►
februari
(1)
►
januari
(4)
▼
2010
(51)
►
november
(1)
►
oktober
(10)
►
september
(11)
▼
augusti
(10)
Goda grova rågfrallor
Pancetta, pasta och prima praliner
Mätt, så mätt...
Bröllopsdagsfirande
Ny raviolifyllning
Fredagspizzan numero uno
Mandelskorpor med citron och lime
Vardag igen
Pilligt värre från Vietnam
Korvar, rispapper och ormkeramik
►
juli
(14)
►
juni
(5)
Etiketter
Sött
(23)
Svenskt
(19)
Italienskt
(18)
På restaurang
(12)
Nya prylar
(9)
Boktips
(8)
Mathias bakar
(8)
På resande fot
(5)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar