Därefter skar vi ut 7-8 cm rundlar och lade på väl avrunnen tomat (utan innanmäte), basilika och mozzarella. Stor miss - glömde salta. Jag fick salta pastavattnet rejält istället.
Så här blev de när de snotts ihop. Enkelt men pilligt. De blir små så man får göra många. Vi lät dem vila över natten i kylen så att de torkade till lite.
Jag tycker att det är godast att bara äta dem med olivolja och havssalt, men jag såg dem med ett recept på smörsås en gång. Man kokade bara ihop smör, grädde och lite oxbuljong och slängde i finhackad färsk tomat och zucchini. Löjligt gott, men inte så nyttigt.
Jag tycker att det är godast att bara äta dem med olivolja och havssalt, men jag såg dem med ett recept på smörsås en gång. Man kokade bara ihop smör, grädde och lite oxbuljong och slängde i finhackad färsk tomat och zucchini. Löjligt gott, men inte så nyttigt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar